dinsdag 22 mei 2012

Dinsdag twinsdag

... of hoe je snel één van de twee van de kermis krijgt.

Vorig en komend weekend zijn er hier Gentbrugse feesten. Dat stelt niet zo super veel voor, maar er zijn twee rommelmarkten en een kermis, en dat is voor ons voldoende om daar weken naar uit te kijken.
De rommelmarkt van vorige zaterdag was een beetje teleurstellend.
Er waren wel veel kraampjes, maar vooral babyspullen, en was er wel wat intersessants te vinden (lees retro), dan vroegen ze er veel te veel geld voor.
De jongens wilden per sé een nieuwe Pez-dispenser (Aline had de hare nog) en daar vroegen ze toch wel 1 euro/stuk voor !!! Volgens mij kost het in de winkel niet zo veel, en dan zitten er ook nog snoepjes bij...Maar terug naar de kermis. Dat is meestal een hoop gezeur want ze willen alledrie alles doen ('alles' komt overeen met botsauto's, trampoline, eendjes, carousel en oliebollen, want meer staat er hier niet) en dat mag niet, want ze moeten leren kiezen, en dat kost veel te veel .

Dus alledrie eendjes vangen en Aline op de trampoline en de jongens op de carousel. Het eerste ritje had Noah natuurlijk de 'flosj' gepakt ... ik weer naar de kassa, want ik had 4 kaartjes gekocht en nu mocht hij een extra ritje doen en dus moet Tristan ook een extra ritje kunnen doen.
Het tweede ritje had Tristan de 'flosj' niet en was hij zo gegêneerd dat hij niet meer op carousel wou.
Aline mocht dus mee voor het derde ritje (ah ja, want ik had dat extra kaartje gekocht)  en Noah zat in een vliegtuigje... SAMEN MET EEN ANDER JONGENTJE... en dat was niet goed, want hij wil alleen maar samen met Tristan, of als het echt  moet, alleen in zo'n vliergtuig, en zeker niet met iemand anders.

Na het derde ritje wou iedereen zonder gezeur naar huis :-)

2 opmerkingen:

  1. grappig..bij ons staat nog minder als't kermis is( ik woon natuurlijk ook in een oost-vlaams boeregat!!) de eendjes, het molentje en het schietkraam. Ze kunnen nog maar 2 dingen doen en dat mogen ze: 1 keer eendjes vissen en elks 3 keer op de draaimolen. Gelukkig...want ik heb zelf een hekel aan kermissen!!
    blogged: www.pommelien.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie na. Dat maakt alles zoveel leuker. Tot nog eens.

Totaal aantal pageviews