vrijdag 27 mei 2011

Hier zitten we dan ...

... in het ziekenhuis met onze Noah. Hij had zijn eerste en hopelijk laatste astma-aanval. Ondertussen is hij wel al van de zuurstof afgehaald, dus echt lang zullen we hier wel niet meer moeten blijven. We zullen jammergenoeg wel het schoolfeest missen en daarmee het eerste publieke optreden van Tristan en het 4de van Aline. Jammer hé.

En ... hij   ziet er toch wel verschrikkelijk ziek uit

dinsdag 24 mei 2011

We hebben eindelijk een vloer

... in onze bureau. En kasten waar ik mijn naaispullen en stofjes in  kan steken. Ik ben wel geschrokken van het aantal stofjes dat ik heb. Vanaf nu koop ik geen stofjes meer tot er weer plaats is in de kast! (We zullen eens zien hoelang ik dat volhoud).
Er is al één klein stukje joggingstof verwerkt tot een gileetje voor Aline. Het is model Montparnasse van de Ottobre 4/2010. De vlinder zijn erop geflockt.

maandag 23 mei 2011

Kinderteentjes

Na veel windowshopping heb ik eindelijk sandaaltjes gevonden voor de kinderen. Vooral voor de jongens was het niet evident. Van bij deze winkel.

zaterdag 21 mei 2011

Lentefeestjurk

De foto's doen de jurk geen eer aan, maar aangezien ik een paar posts geleden de proefjurk toonde, voel ik mij verplicht om nu de definitieve versie te tonen. En aangezien het lentefeest werd vervangen door een uitstap naar de Efteling zijn het geen actiefoto's. Maar er zal wel eens een dag komen dat Aline het jurkje kan dragen.
En haar nieuwe uurwerk moest mee op de foto.
PS. Ze kwam net uit het bad.


dinsdag 3 mei 2011

shortjesparade

De jongensshortjes komen uit het volgende boekje:
 Versie 1: in geruit katoen

Het meisjesshortje uit dit boekje 


zondag 1 mei 2011

Joepie soep

Het is er eindelijk van gekomen, de T-shirts van de soepblikkenstof. Het modelletje komt uit de ottobre 2011/3.
Tristans versie is gemaakt volgens de uitleg in de ottobre met als gevolg dat de hals mooi is afgewerkt, maar veel  te wijd is; bij Noahs T-shirt heb ik de hals er van de eerste keer dubbelgeplooid aangestikt met een soort overlocksteek en nadien doorgestikt. Het resultaat is veel rekbaarder.

Totaal aantal pageviews