zaterdag 16 juli 2011

De rugzakjes


Tristan ging één dag naar de speelpleinwerking en hij was zijn rugzak al  kwijt. Ik had het zakje nochtans genaammerkt, maar ja... er zullen wel mensen zijn die alles houden, ook al staat de naam van een ander kind erin.
Maar dat was dan wel de aanzet om dit rugzakje ook eens te maken. Ik had net weer wat stofjes gekregen (stalen van gordijnen) en die zijn perfect voor tasjes en zo.
Omdat niemand zich misbedeeld zou voelen, heb ik drie versies gemaakt. Ik moet er wel bij zeggen dat enkel het laatste rugzakje helemaal goed in elkaar steekt. Bij de eerste twee had ik niet goed begrepen hoe het voorzakje  op de eigenlijke zak genaaid moest worden, waardoor je aan de binnenkant van het voorzakje bovenaan  de rafelige naad ziet.
Gelukkig is dat ziet zichtbaar van buitenaf en... al doende leert men.

O ja, toe ik bij Mertens touwtjes ging kopen,, vroeg de verkoopster of  ik ook en 'Ijverig Wijf' was... Blijkbaar waren er al veel koordjes verkocht...

3 opmerkingen:

  1. Ik vind ze toch super tof geworden !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. supermooi! die gordijnstalen zijn toch wel supermooie staaltjes, die dat ik heb zijn enkel goed genoeg voor 'probeersels' en niet voor echte dingen te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het zijn inderdaad mooie staaltjes, met dank aan een vriendin die ze telkens voor mij verzamelt.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie na. Dat maakt alles zoveel leuker. Tot nog eens.

Totaal aantal pageviews